Soasta Ojan In tha Weed

Soasta Ojan In Tha Weed

Kossan Almgren som stentuff gangster-rappare i centrala Skellefteå. Låten innehåller lyrik som är stundtals bländande och den internationellt hyllade musikvideon beskrevs bland annat av Aftonbladets Per Bjurman som "motherfuckin' out of this motherfuckin' world". Mottog sedermera flertalet priser vid MTV Music Awards-galan 2002, av vilka kan nämnas bästa gangsterproduktion, bästa gangstermusikvideo och sexigaste gangster-rappare.

Skådisar: Kossan

Ladda ner

MB Ass

MB Ass

Jackass-inspirerad idiotfilm. Ett ungt MB-gäng höga på pubertalhormoner släpper totalt på alla hämningar och utför de mest brutala galenskaperna i detta kritiker-rosade mästerverk. Vi ser folk i kundvagnar, mopeder stegra över, snowboard-trick från garagetak och polisbilar på Morö Backe-torget. Att ingen MP-Paco kom till allvarlig skada under inspelningen är än idag ett av filmhistoriens mest omtalade mirakel.

Skådisar: Sten, Anton, Larsson, Calle, Stefan, m.fl

Ladda ner

Mamma Scan

Mamma Scan

Ruskiga specialeffekter och grym humor utlovas i detta otroligt spännande korvdrama. Det väl genomarbetade manuset bidrog i hög grad till att göra denna kvalitetsrulle till en megasuccé på biosalonger runt om i Sverige sensommaren 2001. I övrigt är filmen mest känd för skådespelardebuten som för alltid grusade Johannes Envalls drömmar om Hollywood.

Skådisar: Anton, Envall, Ubbe

Ladda ner

Vain Glory Opera

Vain Glory Opera

Idag en klassiker. Jocke Magnusson ute i vinterlandet får efter sitt makalösa framträdande i denna video sitt stora genombrott som hårdrockssångare och flickidol. Anton hanterar självsäkert keyborden och vi ser Eric Öhman som träffsäker gitarrist. Allt inspelat i 20 graders norrlandskyla.

Skådisar: Anton, Jocke, Eric

Ladda ner

Öbbe Six O'Clock

Öbbe Six O'Clock

Klockan sex på morgonen en sommarlovsmorgon spelar Sten och Anton ett "practical joke" med en stackars ovetande Ubbe på väg till jobbet. Förnedrings-TV i Big brother-klass.

Skådisar: Anton (Frivillig), Ubbe (Ofrivillig)

Ladda ner

Fjortisfesten (när katten är borta dansar råttorna på bordet)

Fjortisfesten (när katten är borta dansar råttorna på bordet)

Anton tjuvlånar bilen, drar med sig sina homies och sticker på fjortisfest av stora mått. I filmen syns diverse personer i olika åldrar från Morö Backe.

Medverkande: Anton, Petter, Jocke.

OBS! Filmen borttagen på begäran.

Ondskans Skog

Ondskans Skog

Lågbudgetskräckfilm i Blair Witch-anda inspelad i Morö Backes mörka skogar. Jocke Magnusson är strålande i rollen som stentuff Bond-hunk och levererar flertalet klassiska skådespelarinsatser. B-skådisarna Frida Lidman och Maria Jonsson kämpar tappert med det i övrigt svaga manuset. Rekommenderas ej för människor med svaga nerver.

Skådisar: Anton, Jocke, Frida, Maria

Ladda ner

Oenskap i TV-soffan

Oenskap i Tv Soffan

Jocke och Anton sitter i tv-soffan och tittar på TV. Plötsligt händer något och de börjar bråka. Denna stumfilm karakteriseras av en mycket tunn handling vilket dock med råge vägs upp av det brutala vardagsvåldet.

Skådisar: Anton, Jocke

Ladda ner

Hold the Line

Hold The Line

Jocke, Anton och hans tremänning John i ett bottennapp av stora dimensioner. Mycket svag musikvideo som trots allt innehåller några små ljusglimtar om man letar noga. Som lite kuriosa kan för övrigt nämnas att rättigheterna till denna produktion såldes kort efter inspelningen till ett japanskt TV-bolag som letade material till en dokumentärfilm om utvecklingsstörda.

Skådisar: Jocke, Anton, John

Ladda ner